Webshop "Hair" 

Cadeauservice

Ook een jarige tijdens de lock-down die u niet kunt bezoeken? Maar wilt u diegene wel graag in het zonnetje zetten? Denk dan aan onze nieuwste service. De Cadeauservice. Heerlijke verwenpakketjes voor het haar of met lekkere parfum. Wij zorgen ervoor dat uw jarige het op afgesproken dag en gezellig ingepakt  thuisbezorgt krijgt! Binnen een straal van 30km van Haarlem bezorgen wij zelf! Daar buiten in overleg. Bestellen kan hier via de website of via Whatsapp. 

Parfum Refill pakket

€ 12,90

Parfum Refill pakket

€ 12,90

Heerlijke geuren beschikbaar! Stuur even een appje voor de mogelijkheden. Leuk verpakt en beschikbaar in 30ml voor €12,90 en 50ml voor €16,90

 Vanaf 1 augustus gaan wij weer een kleine bijdrage voor het verzenden vragen voor aankopen onder de €50,-

Uitgroei kit

€ 17,50

Uitgroei kit

€ 17,50

Orchid

No Yellow

No Yellow shampoo

€ 12,95

No Yellow shampoo

€ 12,95

Door de hoge concentratie pigmenten matteert en neutraliseert deze sterk geconcentreerde verzorgende shampoo de ondergrondkleur en zorgt daarnaast voor een diepe reiniging van alle blondeerresiduen.

 

No Yellow Mask

€ 12,95

No Yellow Mask

€ 12,95

Masker voor een koele matte tint in je blonde haar. No Yellow Mask is ontwikkeld om gele tinten in het haar te neutraliseren of een astint te creëren na het gebruik van No Yellow shampoo. Geeft weer glans en kleur aan het haar, brengt het optimaal in conditie en maakt het makkelijk doorkambaar. 

Beach Blonde

Youstyle

Suncare

Youcare