Webshop "Hair" 

Heerlijke geuren beschikbaar! Stuur even een appje voor de mogelijkheden. Leuk verpakt en beschikbaar in 30ml voor €12,90 en 50ml voor €16,90

 Vanaf 1 augustus gaan wij weer een kleine bijdrage voor het verzenden vragen voor aankopen onder de €50,-

YS Style 

NIEUW: Alle YS-producten zijn VEGAN en bevatten het unieke Artistique Seaweed Complex.

Twee werelden worden één: Youstyle en Freak ontmoeten elkaar in de nieuwe YS-serie. Deze totaal vernieuwde stylinglijn bestaat uit de reeds bekende favorieten en nieuw ontwikkelde producten, allemaal met een verbeterde formule. Alle YS-producten zijn VEGAN en bevatten het unieke Artistique Seaweed Complex. YS producten zijn ontwikkeld om stylen nog makkelijker en leuker te maken: ze voelen heel aangenaam aan in gebruik. Met de bekende hoge kwaliteit, onweerstaanbare geur en mooie uitstraling.

Ook nieuw in de YS-lijn: Curl Power en Curl Cream. Deze producten zijn Curly Girl friendly. Hiermee haal je het optimale uit krullen.

 

bron: Artistique Nederland

Orchid

No Yellow

Door de hoge concentratie pigmenten matteert en neutraliseert deze sterk geconcentreerde verzorgende shampoo de ondergrondkleur en zorgt daarnaast voor een diepe reiniging van alle blondeerresiduen.

 

No Yellow Mask

€ 12,95

No Yellow Mask

€ 12,95

Masker voor een koele matte tint in je blonde haar. No Yellow Mask is ontwikkeld om gele tinten in het haar te neutraliseren of een astint te creëren na het gebruik van No Yellow shampoo. Geeft weer glans en kleur aan het haar, brengt het optimaal in conditie en maakt het makkelijk doorkambaar. 

Beach Blonde

Youstyle

Suncare