Orchid

Welkom in de wereld van Orchid.

 

Orchid  is de nieuwe  vegan productlijn van Artistique.

Orchid bevat een complete lijn met shampoos, conditioners, hydrators, masks, serums en oils voor normaal/droog, fijn, gekleurd, droog, krullend haar en specials. De basis van elke serie is het ingenieuze Orchid Complex. Het verschil? De dosering en concentratie. Die is dankzij uitgebalanceerde testen, volledig afgestemd op het haartype en de conditie.

 

Balance:

Normaal haar is eerder uitzondering dan regel en verdient minstens zoveel aandacht en verzorging als elk ander haartype. Met het Orchid Complex behoudt normaal tot droog haar zijn souplesse, glans en veerkracht. De milde verzorging met het speciaal ontwikkelde Balance Proteïn Complex aangevuld met zonnehoed maakt het haar blijvend gezond en zijdezacht. De perfecte basis voor elk kapsel. 

 –Shampoo: Mild reinigende en verzorgende shampoo. Hydrateert het haar en behoudt de vochtbalans. Vermindert de haarbreuk zeer effectief.

-Conditioner: Hydrateert en verbetert direct de doorkambaarheid. Hydrateert droog haar en zorgt voor gevoed haar vol vitaliteit. Vermindert de haarbreuk zeer effectief.

-Leave in Care: Speciaal ontwikkelt om Normaal tot droog haar te voeden. Geeft het haar juist die verzorging om het veerkrachtig, glanzend en gezond te krijgen. Geschikt voor dagelijks gebruik.

-Hydrator: Hydraterende spray voor veerkracht en glans. Ontwart en verbetert de doorkambaarheid. Geschikt voor dagelijks gebruik.

-Serum: Voor normaal tot droog haar. Defineert het haar en geeft intense glans. werkt vochtafstotend en biedt hitteprotectie. Voor zowel nat als droog haar.

-Mask: Intensieve kuur voor droog haar geeft zacht, soepel en glanzend haar. Vermindert haarbreuk, versterkt en hersteld het haar.

 

Repair

Een extra hoge concentratie van het exclusieve Orchid Complex is verantwoordelijk voor het snelle herstel van droog en beschadigd haar. Het Orchid Complex maakt niet alleen het verschil tussen droog en levendig haar. Maar ook tussen dof haar, haar met glans en tussen stug en soepel haar. De toevoeging van de werkzame bestanddelen van de aloë vera plant zorgt voor sterk en soepel vallend haar.

-Shampoo: Mild reinigende en verzorgde shampoo. Verbeterd de haarstructuur direct en hersteld de natuurlijke glans.

-Conditioner: Hydrateert en verbetert direct de doorkzambaarhei. Vermindert haarbreuk effectief.

-Leave in Care: Speciaal ontwikkelt om droog en beschadigt haar te voeden. Geeft het haar juist die verzorging om het veerkrachtig, glanzend en gezond te krijgen. Geschikt voor dagelijks gebruik.

-Hydrator: Hydraterende spray voor veerkracht en glans. Ontwart en verbetert de doorkambaarheid. Geschikt voor dagelijks gebruik.

-Oil: Lichtgewicht leave in oil, voor extreem weerbarstig en pluizend haar. Controleert direct en geeft intense glans. Biedt vocht- en hitteprotectie.

-Mask:Zeer intensieve kuur Voor extreem droog en beschadigd haar. Zorgt voor zacht soepel en glanzend haar. Verbeterd direct sterk beschadigde haarstructuren van binnen uit.

 

Curl:

Gekleurd haar is extra kwetsbaar. Pigmenten vervagen, worden dof of verkleuren onder invloed van zon. Het Orchid Complex beschermt het haar van binnenuit. Een speciaal plantaardig UV- filter voorkomt de negatieve invloed van ultraviolette straling. Het toegevoegde zonnebloemextract heeft een antioxiderende werking. Het resultaat? Een prachtige glans en kleuren die blijven.

-Shampoo: Mild reinigende en verzorgde shampoo. Hydrateert direct en definieert krullen. Voor gewichtloze veerkracht en elasticiteit.

-Conditioner: Hydrateert en definieert krullen. Ontwart en geeft elasticiteit.

-Leave in Care:Speciaal ontwikkeld om krullend en gepermanent haar te voeden. Bevordert de elasticiteit en hydrateert het haar, hierdoor behoudt het haar zijn souplesse. Het haar wordt verzorgt en is gemakkelijk te kammen.

-Hydrator: Spray voor veerkracht en glans. Versterkt de haarvezel, activeert futloze krullen en is licht verstevigend. Geschikt voor dagelijks gebruik.

-Serum: Versterkt direct het haar en reactiveert futloze krullen. Perfecte bundeling en pluiscontrole. Met hitteprotectie.

-Mask: Zeer intensieve kuur, geeft veerkracht en heeft een hydraterend vermogen, voedt en voorkomt pluizen. 

 

 

Color:

Orchid Color serie voor gekleurd haar zorgt door middel van het Color Proteïne Complex dat de kleur minder snel vervaagt en de glans behouden blijft. Een speciaal UVfilter voorkomt de negatieve invloed van ultra-violette straling.

-Shampoo: Mild reinigend en verzorgende shampoo. Geeft direct briljantie aan gekleurd en ongekleurd haar.

-Conditioner: Hydrateert, ontwart direct en creeërt briljantie voor gekleurd en ongekleurd haar.

-Leave in Care: Speciaal ontwikkeld om gekleurd haar te voeden. Geeft het haar juist die verzorging om het veerkrachtig, glanzend en gezond te houden. Geschikt voor dagelijks gebruik.

-Hydrator: Hydraterende spray voor veerkracht en glans. Biedt direct gewichtloze verzorging en creeërt briljantie voor gekleurd en ongekleurd haar. Met UV Filter. Voor dagelijks gebruik.

-Oil: Lichtgewicht leave in oil voedt en repareert droge en gespleten haarpunten. Geeft souplesse en een gezonde glans. Biedt uv- en hitte protectie. 

-Mask: Zeer intensieve kuur, geeft veerkracht en heeft een hydraterend vermogen. Helpt bij het voorkomen van kleurvervaging zonder verzwaring. 

 

Fine Hair:

De zachte, dunne haarstructuur vormt een uitdaging voor elke kapper. Het speciaal ontwikkelde Fine Hair Proteïn Complex aangevuld met bamboe versterkt het haar van aanzet tot punt. Zo krijgt zelfs fijn en futloos haar een weelderig en vederlicht volume. Goed doorkambaar en zonder gespleten punten.

-Shampoo: Mild reinigende en verzorgende shampoo. Bouwt volume direct voelbaar en zichtbaar op. Verbeterd de glans.

-Conditioner: Hydrateert, ontwart direct en bouwt volume voelbaar en zichtbaar op. Geeft gewichtloze verzorging.

-Leave in Care: Speciaal ontwikkeld om fijn tot normaal haar te voeden. Geeft het haar juist die verzorging om het veerkracht, glanzend en gezond te krijgen. Geschikt voor dagelijks gebruik.

-Serum: Voedt en repareert droge en gespleten punten. Geeft souplesse en een gezonde glans. Biedt UV- en hitte protectie.

-Mask: Intensieve en lichte volume verzorging, geeft zacht, soepel en glanzend haar zonder te verzwaren. 

 

Specials:

Soms heeft haar extra zorg nodig. Als er bijvoorbeeld sprake is van een gevoelige of vette hoofdhuid. Of bij roos en allergieën. De Orchid Specials reinigen mild en herstellen het haar van binnenuit. Daarnaast is er de specifieke werking van actieve ingrediënten die de hoofdhuid voeden, kalmeren en/of herstellen. Het resultaat? Sterk, verzorgd haar en een gezonde hoofdhuid.

-Sebum: Speciale shampoo tegen een vette hoofdhuid. Een specifiek tenside systeem zorgt voor een milde reiniging van haar en hoofdhuid. Actieve bestanddelen rekenen af met overtollig vet en vertragen het navetten. Bij regelmatig gebruik ziet het haar er verzorgt uit en blijft langer in model. 

-Dandruff: Speciale shampoo tegen roos. Een specifiek tenside systeem en het effectieve piroctone olamine verwijderen roos op milde wijze. Bij regelmatig gebruik ontstaan geen nieuwe schilfertjes en blijft de hoofdhuid roosvrij.

-Sulphate Free: Sulfaat vrije shampoo die het vochtgehalte van het haar hersteld en het van de aanzet tot de punten beschermt en voedt.

-Sulphate en Perfume free shampoo: Sulfaat- en parfum vrije shampoo die het vochtgehalte van het haar hersteld en het van aanzet tot punt beschermt en voedt.

 

Orchid Rebuild salon behandeling:

Wij geloven dat bouwen aan sterk haar alleen mogelijk is vanuit een schone kern. Dat klinkt logisch maar dat is het niet. Door het gebruik van allerlei verzorgings- en stylingsproducten, raken haren steeds meer verzadigd. Ze zitten vol met verzwarende stoffen. De glans verdwijnt en verzorgende ingrediënten kunnen niet langer doordringen in het haar om hun werk te doen. Ondertussen vormen ze, op hun beurt, weer nieuwe laagjes en nieuwe ballast voor het haar. Om die cirkel te doorbreken is er het Orchid Hair Rebuild Program. Een speciale behandeling in de salon om alle mogelijke residuen vooraf uit het haar te verwijderen en de haarstructuur te egaliseren. D.m.v. een zogenaamde rektest kijken we wat er eventueel ontbreekt in het haar. Dit vullen we aan met een op maat gemaakt masker. We kijken met u welke producten het beste bij uw haar passen voor thuis gebruik. Zodat u het haar ook thuis zo goed mogelijk kunt verzorgen. De Orchid Rebuild behandeling is ook te boeken in combinatie met kleuren en/of knippen, high/lowlights.  Tijdens de behandeling wordt u dan gekleurd en/of geknipt. De behandeling duurt ongeveer een half uur. 

bron: Artistique Nederland